TV pakker

Lindknud Antenneforening har en aftale med YouSee, hvor foreningen står for opkrævning af forenings kontingent og Grundpakken, inklusive en Tv-boks, øvrige tilvalg opkræves af YouSee.

Hvis du ønsker flere programmer, end hvad der er i Grundpakken skal du kontakte YouSee for bestille. Disse pakker betales direkte til YouSee - klik her.

Sådan bestiller du hvis du ikke er medlem
Der to trin der skal gennemføres før du kan tv gennem foreningens net:
1: Du skal tilmelde dig til foreningen så du bliver medlem. Der en engangsudgift til etablering af forbindelsen mellem gadeskabet og din bolig.
(se mere her om tilslutning og regler for tilslutning til foreningens anlæg)
2: Når du har fået en bekræftelse fra foreningen på dit medlemskab, kan du først bestille flere tv-programmer direkte hos YouSee - klik her.

Om udstyr Når du har bestilt ved YouSee modtager du en ordrebekræftelse og efterfølgende vil du modtage det udstyr der skal bruges, så som en TV-Boks.

Du kan kontakte bestyrelsen her

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support